Collier

estimated price: 200,00*

If you are interested in this product please contact us or share it:

Category: Tag:

Product Description

OTRACOSA: Zwitserland. 

 

– Deze sieraden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Licht onderhoudsvriendelijk, sterk en kleurvast. De stalen delen/stalen sieraden zijn gemaakt van huidvriendelijke legeringen. De rubberen sieraden zijn voorzien van zilveren sluitingen.

– De oorhangers en ringen zijn gemaakt van medicinaal staal.
-De “€˜Poussettes”€™(Het gedeelte aan de achterkant van de oor-stekers om te zekeren.) worden soms niet afgebeeld maar worden wel meegeleverd bij de bestellingen. (Poussettes: 925 zilver.)
– Bestellingen boven de 85 Euro worden franco thuis gestuurd.
– Houdt rekening met een levertijd van 14 dagen. Veel Otracosa sieraden worden gemaakt op bestelling. Zijn de sieraden echter op voorraad dan is een levertijd van 5 werkdagen te verwachten. Natuurlijk houden wij u van het leveringsproces op de hoogte.

Meer info:
De kleurencombinatie van ieder model kan naar eigen keuze samengesteld worden. Colliers en armbanden kunnen ook in andere lengtes en kleurencombinaties besteld worden. 
Neem daarvoor contact met ons op. Tel: 0639600130

* de meerprijs per extra onderdeel bedraagt 4,00 inkoop ex BTW. 
* Speciaal samengestelde kleurencombinaties en/of lengtes kunnen niet geruild of teruggenomen worden.
* Bij naleveringen of latere leveringen kan het voorkomen dat er een kleurverschil bestaat t.o.v. eerdere leveringen. 

-De kristalglasparels zijn kleuren uit de collectie CRYSTALIZED van Swarovski: cristal, aurore, roze, oranje, rood, violet, blauw, felblauw, indigo, felgroen en groen.

< back to gallery